Lördag

Jag älskar lördagar. Är inte det en märklig grej? Jag tror, vill bara säga tror, att jag kan vara den enda människan i Sverige som gör det. Jag anar att det handlar om att vara ledig, att vå sova ut och äta frukost länge. Gå på stan och dricka vin  på kvällen. Eller så är det av någon helt annan anledning som jag gillar lördagar så. Kanske har det något med astrologi att göra. Jag vet inte.

Djur

Jag är väldigt fascinerad av djur. Av stora vildadjur. Tycker det helt otroligt att de kan leva ute i naturen. Att det just nu går runt massa stora älgar i skogen. Att de finns där alltid.
Därför har jag ägnat kvällen åt just djur och har till exempel lärt mig att en blåvals hjärta är lika stort som en bil. Jag har också lärt mig att en panter är en svart leopard. Detta kanske alla visste. Nu ska jag ägna kvällens sista timmar med att titta på djur på youtube. Mycket roligt. Här är en favorit




Myggor och Tigrar

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa i Maja Lundgrens "Myggor och Tigrar". Är det någon som har läst den? Jag är lite skeptisk. Känner vibbar - hej jag tar mig själv på för stort allvar.
Men Carl-John Vallgren känns onekligen lite läskig på TV:n nu (han är med i "Babel").  Fast för att tycka det behövde jag kanske inte ha läst boken. Han ser jäkligt läskig ut. Till ytan.

Rädd för ryssen

Ser Jan Björklund på TV. Han är livrädd för ryssen. Stackars Jan.
Fast snart tar han över hela regeringen känns det som. Kanske vore bra för mig att leva i Jan Björklund-land. Jag har ju så svårt för att komma upp på morgonen och Jan skulle säkert ha ett riksalarm som gick på varje morgon klockan fem då hela befolkningen ska stiga upp bums. Upp och göra gymnastik och träna inför invasionen.

Jamie Olivers stekpanna är god mot oss

Erik fick en stekpanna signerad Jamie Oliver i julklapp. Jag säger bara jädrar. Jädrar vilka ägg det blev i den

Erik fick en stekpanna signerad Jamie Oliver i julklapp. Jag säger bara jädrar. Jädrar vilka ägg!

RSS 2.0