unika besökare

Som mest har min blogg haft sju unika besökare på en dag. Jag kommer bli något stort. Ville bara säga det.

Dålig på att uppdatera

så inihelvete. Men men jag tar lite i taget.

Angående mitt tidigare inlägg om idol och den så givande debatten om Katrins vara eller icke vara. Och om vems fel det är. Haha. Något som jag undrar över är när det blev förbjudet att vara elak i idol? Hela audition-grejen är ju mobbning. Då är det okej att säga att folk suger och så vidare. Men inte nu längre, nu ska alla vara snälla. Jesus.
Till saken hör ju att jag aldrig sett idoleftersnack, så jag vet egentligen inte vad jag talar om.

Nu ska jag söka duscha, söka jobb och slutligen after worka med helga.

imorgon blir det jobb igen

Fast egentligen borde jag nog kankse vara hemma och vila upp mig. Men jag är uppfostrad den hårda vägen och att vara sjuk är någonting dåligt. Ett svaghetstecken. Min mamma och pappa har inte varit sjuka på tio år. Eller de har i alla fall inte varit hemma från jobbet på tio år. I vått och torrt går de, med feber och hosta. Allting går.

Sjuk

Va jag inte det nyss eller? Fan. Jag vet att det är för att jag har hål i skorna och att jag därför gått med blöta fötter alldeles för mycket. Inte bra, inte bra. Måste se till att köpa vinterskor men dum som jag är har jag slösat bort pengarna på annat. Men jag får prioritera detta när lönen kommer. Sjuk har jag inte tid att vara. Inga pengar tjänas och jobb orkar jag inte söka. Ska lägga pussel istället. Har snart  vänt upp alla bitarna.

Så det händer inte så mycket. Vilket innebär att jag denna morgon följt med i denna mycket spännande debatt.

Haha, tycker det är häpnadsväckande hur ett sådant uttryck ens kan provocera lite. Eller i alla fall bland ungdomar, bland idoldeltagare. I vilken tid lever de? Vet de inte vad "lite bögig" betyder? Inte har det någonting med sexuell läggning att göra i alla fall. Jesus.

Tänk att det fanns en tid då jag gillade Marcus Birro. Nästan älskade. Jag har till och med en bok signerad. Och han va ju så bra i P3, "poesi på minuten". Men nu, jag vet inte, vad han håller på med riktigt. Det är nog hans sneda bild av feminism och jämlikhet som är det värsta. Han är liksom den missförstådda manliga poeten definerad. Eller han försöker väl komma bort från det nu, han har tagit sig i kragen. Slutat dricka. Har flickvän och jobb.

Men. Jag tycker synd om honom som förlorat två barn och jag hoppas det går bra den här gången. Och. Det är bra när han skriver om alkoholism och bajsar på "det hårda Sverige". 



Här är mitt pussel som jag ska lägga.

Partiledardebatt och ensam mamma söker

Mycket politik ikväll. Zappade mellan ensam mamma söker och debatten. Ojoj vad hemskt ensam mamma är. Eller det är så hetronormativt och kärnfamlj att man sätter kaffet i vrångstrupen emellanåt. Anette vill inte låta en man vara i köket "man ska göra det man är bäst på".  Nina vill ha en kille som kan ta hand om henne när hon är rädd, någon som är stor och stark.  Som kan ge skydd i stormen. Åh Nina, hon har såna bilder om hur allt ska va. Jaja jag överlåter analysen till Moa som läser genusvetenskap. Och jag får skylla mig själv som kollar.

Debatten. Såg inte alls hela. Det jag såg var ganska tråkigt. Samma sak - om och om igen. Så fruktansvärt tråkigt med blockpolitiken. Vi är i lag. Så där som när man var liten och gick ihop i sällskapsspel. "Jag har lärt mig jättemycket av Göran". "Och jag av Maud."
Ohly står utanför och är, precis som i valrörelsen, vass. Men situationen på den röda sidan är märklig.
Alliansen har pressat fram ett samarbete. Fått det till att låta som enda alternativet. resultatet blir minst sagt halvdant och bollen är upplagd för alliansen som bara kan smasha tillbaka. De bara skrattade åt oppositionen ikväll - med all rätt.
Svårare är det att skratta åt alliansens politik som är ett hån mot sjuka, fattiga och arbetslösa.

Bästa klippet,bästa programmet



Ebba och Didrik. Vilket fantastiskt program. Det absolut bästa är ju när hon sätter på bandspelaren. Denna fantastiska bandspelare. Åh jag låter som Caroliina Gynning, allt är fantastiskt.


ont i huvudet

Mycket gnäll. Äntligen en dag ledig med tid för att söka jobb och så vaknar man med sjuk huvudvärk. Jag vill inte.

Scenario: Jag åker hem vid jul, den 27:e måste jag åka tillbaka till Göteborg för att jobba i hemtjänsten. Det är Gbg-vinter och mörkt. Skitkallt att gå mellan vårdtagana. Jag vill inte. Jag vill verkligen inte.

Jag kan tänka mig att jobba till jul. Va ledig en vecka och sen börja något nytt. Det är så jag vill att det ska bli. Därför måste jag se till att det blir så.


hej hej mig själv

Fortfarande inga förhoppningar om att jag nått ut till omvärlden. Men det kommer, tro mig.
Idag har jag varit hos Moa och Johannes och fått nybakta bullar. Mycket trevligt.
Jag är sjukt trött. För trött för mitt eget bästa. Jag orkar ingenting. När jag är som tröttast tänker jag hur skönt det är att inte ha barn. Jag fattar inte hur man orkar jobba och ha barn. Verkar sjukt jobbigt.



att skriva för ingen

Förresten är det rätt sjukt att skriva för ingen. Det är ju ingen som läser. Märkligt. Tänk att det finns så många som bloggar för typ ingen. Jag undrar varför. Varför man bloggar för ingen? Det tåls att tänkas på och jag antar att det snart kommer en avhandling i ämnet.

Förresten sökte jag inget jobb idag. Det blir film istället.

jobb jobb

Jag hann inte greja så mycket med bloggen igår men jag hann söka ett och ett halvt jobb och träna. Plus ringa till ett bostadsbolag. Jag är så grymt duktig.
Meningen är nu att jag ska skriva en jobbansökan innan jag ska kolla på film. Får se hur det blir. Det borde bli.
Jobb är det enda som kretsar i min hjärna.

Imorgon eller på torsdag ska jag försöka hinna greja med bloggen.

Kom just på att jag missade det där nya programmet på TV4. Matlagningsprogrammet som är en direkt rip off av "middagen" som gick på Kanlal 5 för några år sedan. Mycket rolig programidé synd bara att TV 4 lagt in en sjukt jobbig voice over. Mycket störigt. Men synd att jag missade det i alla fall.

Ledig dag

Idag är jag ledig från jobbet. Detta innebär att jag har krav på mig själv att prestera. Det är inte så mycket jag begär av mig själv egentligen. Bara skaffa jobb. Och gärna lägenhet. Därför ska jag ta tag i den första uppgiften nu och skriva två jobbansökningar och skicka iväg.
Söka jobb är en mycket trevlig uppgift som jag snart har ägnat ett år åt med blandat resultat. Senaste månaderna har jag dock varit väldigt oduktig eftersom jag känt mig lite nedsalgen. Men nu jävlar är det dags igen.

När dessa jobb är sökta så ska jag ägna mig åt att försöka få ordning på denna blogg och göra den lite fin och läsbar. Sedan ska jag försöka ta mig till friskis och gympa lite.

Ny blogg

Nu har jag gjort ännu en blogg. En riktig blogg. Så följ den slaviskt.

RSS 2.0